Det skal du bruge til 2 portioner. Denne opskrift er perfekt hvis du er på dukan kurens fase 1, og hvis ikke du er på dukan kurens fase 1 så bør retten serveres med lidt lækkert tilbehør og salat.
400 g oksefilet
2 spsk. soyasauce
1 spsk. østerssauce
1 stort stykke revet ingefær
sort peber
3 dråber olie
4 fed knuste hvidløg
et par hakkede koriander blade.
Fremgangsmåde:
Skær kødet i 1 cm’s tern. Bland kødet med soyasauce, østerssauce, ingefær og sort peber. Lad det stå i ca. 30 minutter for at marinere.
Lige inden maden skal serveres, steges de knuste hvidløg på en meget varm pande, som er blevet dryppet med 3 dråber olie og kørt henover med køkkenrulle. Så snart hvidløget begynder at blive brunt, tilsættes kødet og det steges i 10-15 sekunder mens der røres rundt. Kødet bør ikke være gennemstegt ved servering, da det giver lidt mere lækkerhed med rosa kød.
Pynt retten med koriander inden servering.