Det italienske køkken er kendt for pasta og kylling. Denne ret er hverken eller. Denne ret er god til dem som faster på 5:2 kuren. Der er ca. 140 kalorier en en portion.
Dette skal du bruge:
Lidt olie til stegning 2 skiver Parmaskinke 1 løg, finthakket 2 gulerødder, finthakket 2 stave blegselleri, finthakket 1 dåse bønner (gerne blandede) 2 store modne tomater 1,2 l hønsebouillon (find noget god kvalitet fra pulver eller lign.) 75 g savoykål, finthakket 10 g parmesan ost
Fremgangsmåde:
Start med at riste parmaskinken, ganske som man ville gøre det med bacon. Brug en smule olie på et stykke køkkenrulle og tør det på panden til at stege med.
I en stor gryde tilføjes lidt olie til at stege med herefter tilsættes løget, gulerødderne og blegsellerien sammen med en smule vand for at dampe grøntsagerne. De skal ca. have 3 minutter indtil de er færdige.
Tilsæt bønnerne, tomaterne og den varme buillon, bring det i kog og lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt til sidst kålen og lad det simre i ca. to minutter indtil det er mørt.
Server det varmt og drys den stegte parmaskinke ud over.