Brug den her tomatsuppe som forret eller hovedret. Til 4 personer skal du bruge:
- 10 store tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1/2 - 1 chili (kan undlades hvis man ikke ønsker en stærk suppe)
- 1 løg
- 1 spsk olie
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk karry
- 5 dl vand
- 1-2 bouillonterninger
- balsamicoeddike
- 1 tsk peber
- Basilikum
- 400 gram rejer
- 1 dl grønne linser pr person
Skær tomaterne i både. Snit peberfrugt, løg, hvidløg og chili og svits det i olien. Tilsæt karry og peber og lad det blive ”brændt af”. Tilsæt nu vand, balsamico, tomater og basilikum og lad retten småkoge i ca. 20 minutter. Rør ofte rundt i gryden, og så snart tomaterne virker til at være kogt ud, så blend da det hele med en stavblender.
Kog linserne samtidig med suppen.
Tag den mængde suppe du ønsker at spise, og tilsæt grønne linser og rejer. Velbekomme og værsgo at spise
Hvis du ønsker det, kan du også sagtens bruge kødboller eller kylling, men rejerne giver lige suppen et tvist og smager rigtig dejligt.