Dette skal du bruge (2 personer)
- 500 gram tomater
- 600 gram rejer
- 4 æg
Til saucen: 2 hårdkogte æggeblommer (tages fra 2 af de 4 æg til tomaterne) 1 tsk. sennep 1 spsk. citronsaft 150 gram yoghurt naturel Salt og peber
Fremgangsmåde:
Tomater: Kog æggene i 10 minutter. Skær toppen af tomaterne og fjern indmaden i tomaterne og drys dem med salt. Skær 2 af de hårdkogte æg + æggehviderne fra de 2 resterende æg i små tern, og bland dem sammen med rejerne i en skål, og fordel herefter blandingen i de tomme tomatskaller.
Citronsauce: Knus de 2 æggeblommer ned i en skål. Brug et piskeris til at blande dem sammen med sennep og citronsaft. Smag nu til med lidt salt og peber, inden du kommer yoghurten i lidt efter lidt, imens du pisker med piskeriset.
Hæld citronsaucen over de rejefylde tomater og server.