Dette kan bruges som et lækkert tilbehør til en anden ret, eller en lækker ret for sig selv, serveret med salat.
Det skal du bruge:
12 mellemstore svampe 1 spsk. ekstra jomfru olivenolie 3 fed hvidløg – presset 0,5 dl løg i skiver 1 spsk. finthakket løg 0,5 dl hvidvin 1 spsk. tørret basilikum (eller en håndfuld frisk basilikum – hakket) 1 spsk. oregano 1 spsk. finthakket persille
Fjern stokken fra svampene og hak stokkene fint.
Kom olien på en varm pande, tilsæt hvidløg og begge slags løg og sautér i 2 minutter. Tilsæt hvidvinen og lad retten koge op. Tilsæt de hakkede stokke fra svampene, basilikum og oregano. Lad retten simre ved lav varme i 5 minutter.
Fjern panden fra komfuret og fjern al overskydende væske. Brug en ske til at fylde svampene med fyldet fra panden og top det med persille.
Spis svampene alene som de er, eller server med en lækker salat.