Disse små kager er hurtige og nemme at bage. Det der tager tiden er, at dejen skal stå i køleskabet i 30 minutter – ellers er de super hurtige at lave, og så smager de vildt lækre og friske.
Det skal du bruge:
100 gram usaltet smør
3 spsk pulver sødemiddel
3 store æg
2 dl kokosmel
korn fra 1⁄2 vanillestang
16 hindbær
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 175 grader
Bland smør og sødemiddel til en blød creme.
Tilsæt æggene et efter et mens du stadig rører.
Tilsæt kokosmel og vanillekorn og rør sammen.
Kom dejen i køleskabet og lad den stå i 30 minutter.
Tage dejen ud, og fordel den i 16 stykker.
Rul stykkerne til store kugler, placér dem på en bageplade med bagepapir.
Tryk med tommelfingeren i alle kuglerne, så der bliver plads til et hindbær.
Kom et hindbær i alle kuglerne og bag dem nu i ovnen i 10-15 minutter.
Tag evt. en ud og smag efter 10 minutter, og vurdér selv hvor længe de så skal have.