Det her er en lidt speciel salat, hvor grøntsagerne skal ristes over en trækulsgrill. Har du ikke lige en grill ved hånden, kan du også lave grøntsagerne i ovnen.
Til 4 personer skal du bruge:
- 4 dl soyabønner
- 2 kyllingefiletter
- 2 store auberginer
- 4 røde peberfrugter
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- Havsalt
Rist auberginerne og peberfrugterne over trækulsgrillen eller i ovnen ved 180˚C til skallerne får brune pletter. Steg kyllingefiletterne på grillen. Kog bønnerne i rigeligt vand og hæld derefter vandet fra.
Læg grøntsagerne i en skål, dæk dem til og lad dem stå i ca 15 min.
Pil peberfrugterne, flæk dem på langs, befri dem for kerner og skær dem i brede strimler. Pil skallen af auberginerne og skær også dem i brede strimler.
Skær de stegte kyllingefiletter ud i mindre stykker.
Anret grøntsagerne og kyllingen i en lav skål, drys dem med salt og dryp olivenolie over. Pil hvidløgsfeddene, hak dem fint og fordel dem over retten.