Denne indiske kyllingeret kræver lidt specielle krydderier, men den er til gengæld det hele værd, når den er færdig.
Til 4 personer skal du bruge:
- 4 dl sorte bønner
- 300 g kyllingefiletter
- 3 spsk ghee
- ½ tsk stødt safran
- 1 stang kanel, knækket
- 3 nelliker
- 2 kardemommekapsler, let knuste
Kog bønnerne i rigeligt vand i ca 30 min og hæld derefter vandet fra.
Svits bønnerne i halvdelen af ghee til de er dækket af fedtstof. Tilsæt safran, krydderier og 7½ dl koldt vand. Læg låg på og bring det i kog. Dæmp varmen og kog uden at løfte låget i 20 min.
Skær kødet i tern og steg det i det resterende ghee. Rør dette i risene og lad det trække i 5 min.
Snit porren og peberfrugten fint og tilsæt grøntsagerne til retten inden servering.