Denne ret er både lækker og hurtig at kreere, og så kan den spises både varm og kold. Perfekt ret at have med på madpakken dagen efter!
Det skal du bruge:
4 spsk ekstra jomfru olivenolie 1 løg – hakket 2 fed hvidløg – presset 2 store zucchini 1 grøn peber – skåret i stænger 1 gul peber - skåret i stænger 1 aubergine - skåret i stænger 2 blommetomater, fjernet for kerner og hakket i tern 1 laurbærblad Frisk persille
Varm 2 spsk olie i en slip-let pande og sautér løgene i fem minutter. Tilsæt hvidløg og sautér videre i ca 1 minut, tilsæt zucchini og rør rundt i 5 minutter.
Kom det nu i en skål og sæt det til side.
Kom 1 spsk olie i panden og tilsæt peberfrugter, sautér i 5 minutter og hæld dem i skålen med løg og zucchini.
Fordel 1 spsk olie i auberginerne og kom dem i panden. Rør forsigtigt i 5 minutter, hæld indholdet fra skålen tilbage i panden og kom nu tomater, laurbærblad og persille i, rør forsigtigt rundt, dæk det til og lad det småkoge i 10 minutter.
Velbekomme!