Denne ret egner sig specielt til den søde juletid, men er bestemt også lækker på alle andre tider af året.
Det skal du bruge:
4 andebryster uden skind 2 spsk ekstra jomfru olivenolie 1 knust stjerneanis 1 stk. revet ingefær 2 fed presset hvidløg 1 stor gulerod i tynde stænger (julienne) 2 portobello svampe – hakket 2 små blommer – delt i kvarte 0,5 dl hakket koriander
Skær andebrysterne i skiver, og sæt dem til side. Kom olie på en varm pande og tilsæt stjerneanis, ingefær og hvidløg. Sautér ingredienserne i 1 minut og tilsæt svampe og gulerod i panden. Lad det stege på panden og rør ind imellem.
Tilsæt nu skiverne af andebryst og lad det stege i ca. 10 minutter til kødet er færdigt. Tilsæt til sidst blommer og koriander og lad retten stå i den varme pande i et par minutter.
Server retten som den er. Tilsæt evt. ekstra gulerod for at give mere fylde.