Jeg synes altid, det kan være svært at finde på en god morgenmad til denne kur, men en omgang røræg med rejer er altid lækkert. Under normale omstændigheder ville de fleste nok ikke spise linser sammen med en omelet, men jeg synes faktisk det er ret lækkert at bruge de røde linser som fyld sammen med rejer og lidt forskellige grøntsager.
Omeletten kan naturligvis også bruges både som frokost og aftensmad.
Skær løg, champignoner og tomater i mindre stykker
Kog de røde linser i rigeligt vand i 10-12 minutter.
Kom lidt olie på en pande og svits løg, champignoner og tomater. Tag fyldet af panden.
Pisk æggene sammen med lidt vand. Varm lidt olie på panden og hæld æggemassen på panden. Rør rundt indtil massen stivner.
Bland de kogte linser, grøntsagsfyldet og rejerne sammen i en skål. Hæld derefter blandingen på den ene halvdel af omeletten og tilsæt salt og peber. Vip den anden halvdel over fyldet.
Server omeletten. Pynt evt med purløg. Jeg holder selv af at bruge en masse purløg, da de står godt til den lidt fede konsistens af æggene.