Denne ret er inpsireret af sydøst Asien. Retten er meget nem at lave, men er samtidig utrolig lækker og kan sagtens bruges selv, når maden skal være lidt ekstra fin.
Til 4 personer skal du bruge.
- 4 dl røde linser
- 400 g mørt oksekød
- 120 g fintsnittede bambusskud
- 1 spsk fiskesauce
- 1 frisk rød chili
- 2 forårsløg
- 2 spsk sesamolie
Kog linserne i rigeligt vand i ca 15 min og hæld derefter vandet fra.
Skær imens kødet ud i tynde strimler. Hak også chilien fint og skær forårsløgene ud i ca 2½ cm lange stykker. Varm olien og lynsteg kødet til det er lige akkurat gennemstegt.
Tilsæt de øvrige ingredienser efter tur og rør rundt for hver ny ingrediens.
Så snart linserne er rørt i, tages retten af blusset og serveres på en tallerken.