Jeg er vild med mexicansk mad, fordi det mætter og det har en masse gode smagsnuancer (iflg mine smagsløg selvfølgelig ;)), så derfor kommer der lige endnu en opskrift på mexicansk mad. Denne gang står den på hakket oksekød med bønner, guacomole og frisk tomatsalat.
Ingredienser (4 pers.):
1 løg 500 gram hakket oksekød 4 dl bønner (jeg kan godt lide brune bønner til denne ret) Evt chili
2-3 store avocadoer 2 fed hvidløg
5 tomater 1 stort løg Hvidvinseddike
Stil bønnerne i blød natten over i en stor skål og i rigeligt vand. Kog dem derefter i ca 40 min. Pil og hak løget og svits det på en pande. Tilsæt kødet og steg det til, det er brunet. Tilsæt evt chili.
Del avocadoerne i to og tag ‘kødet’ ud med en ske. Mos ‘kødet’ i en skål og tilsæt evt hvidløg.
Pil løget og skær det og tomaterne ud i små tern. Miks det hele i en skål og hæld lidt hvidvinseddike over.