Denne ret er til dem, der godt kan lide chili. Retten kan naturligvis gøres mindre stærk, hvis man ønsker det ved at bruge mild chili fremfor stærk chili.
Ingredienser (4 pers.):
1 stort løg
4 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
2 stærke chili-pebre (eller milde afhængig af, hvor stærk retten skal være)
1 tsk knust kommen
½ tsk cayenne peber
2 tsk knust koriander
½ tsk sort peber
1 dåse flåede tomater
4 hele kyllingebryster skåret i mindre stykker
4 dl hvide bønner
Sæt bønnerne i blød natten over i en stor skål med rigeligt vand. Kog dem derefter i ca 40 minutter.
Steg kyllingen på en pande.
Sauter løg, hvidløg, peberfrugt og krydderier ved svag varme i ca 5 min. Tilsæt de flåede tomater og lad det simre i ca 20 min. Ved kødet og bønnerne i retten og varm den godt op før den serveres.