Hvidløg og rejer går utrolig godt sammen og det gælder heldigvis også for denne ret, hvor de serveres sammen med black eyed beans og blomkål.
Til 4 personer skal du bruge:
- 4 dl black eyed beans
- 1-2 dl olivenolie
- 3-4 kviste timian
- Salt og peber
- 6 fed hvidløg
- 750 g tigerrejer
Kog bønnerne i rigeligt vand i ca 30 min og hæld derefter vandet fra.
Skær blomkålet i buketter og kog dem ca 10 min eller indtil de er kogte.
Forvarm ovnen til 200˚C.
Hæld olien i et ovnfast fad sammen med 3 pressede fed hvidløg og timianen. Timianen skal dække bunden. Sæt det i ovnen i 10 - 12 minutter eller indtil det bliver gyldent. Dette skal fungere som en sauce, så der skal være nok til dette.
Snit de resterende hvidløg fint.
Tag den varme sauce ud og tilsæt resten hvidløgene samt salt og peber. Vend rejerne og blomkålet i og bag det videre i ovnen indtil rejerne bliver lyserøde og begynder at krølle en smule - det tager ca 8-10 minutter.
Server retten sammen med black eyed beans.