Krydderurter er fantastisk og ikke mindst i denne lækre ret med hvide bønner. Har du ikke lige nogle friske krydderurter ved hånden, kan du også bruge tørrede krydderurter. Til 4 personer skal du bruge.
- 4 dl hvide bønner
- ½ blomkålshoved
- 1 broccoli i buketter
- 300 g krydret pølse
- 4 dl grøntsagsboullion
- 1 bundt estragon
- 1 bundt oregano
- 1 bundt timian
- Olivenolie
- Havsalt
- Friskkværnet sort peber
Kog bønnerne i rigeligt vand i ca 1½ time og hæld derefter vandet fra.
Kog på samme tid blomkål og broccoli og hæld derefter vandet fra.
Skær pølsen i skiver. Steg den hurtigt i olie. Hæld bouillonen i og kog op. Hak de friske urter. Smag saucen til med havsalt, friskkværnet sort peber og hakkede, friske krydderurter.
Kom bønnerne i saucen og server den sammen med blomkål og broccoli.