Den her gryderet er simpelthen god, når der er 1000 ting, der skal ordnes på en dag og aftensmaden altså ikke står øverst på den liste. Den består af ingredienser, som jeg kalder 'basisingredienser' og med det mener jeg ingredienser, som man typisk har stående i skabene og køleskabet hele tiden. Ud over det, indeholder den også sorte bønner, som naturligvis skal koges. De skal koges i ca 40 minutter. Koger du bønnerne samme dag, som du vil lave denne ret, er det klart, at tilberedningstiden forlænges, men jeg vælger ofte at koge bønner til flere dage i træk og i det tilfælde kan du tilberede denne ret på kun ca 7 minutter.
Sæt bønnerne i blød i rigeligt vand natten over. Kog bønnerne i ca 40 minutter. Som nævnt tidligere kan dette punkt udelades, hvis du tidligere på ugen har kogt bønner til flere dage.
Skær tomaterne i mindre stykker.
Hæld alle ingredienserne i et ovnfast fad. Sæt fadet i microovnen i ca 7 minutter (afhængig af microovnens effekt) og det er det! Nemt og hurtigt!