Farserede peberfrugter er nok i virkeligheden en ret, man kan spise hele året. Uanset så smager de rigtig godt.
Til 4 personer skal du bruge:
- 4 dl grønne linser
- 4 peberfrugter
- 1 stort løg
- 1 fed hvidløg
- 150 g hakket flæskekød
- 150 g hakket oksekød
- Olivenolie
- Salt
- Friskkværnet peber
Kog linserne i rigeligt vand i 15-20 min og hælder derefter vandet fra.
Svits kødet i olien på en varm pande. Pil og hak løget og svits det et øjeblik sammen med kødet. Pil hvidløgsfeddet, hak det fint og rør det i kødet sammen med salt og peber. Rør endelig linserne sammen med kødet.
Varm ovnen op til 200˚C.
Skær et låg af peberfrugterne (lad stilken blive siddende). Fjern kerner og hvide skillevægge, fyld farsen i og sæt lågene på. Anbring de farserede peberfrugter i et ovnfast fad, der er penslet med olivenolie og hæld lidt olivenolie omkring dem.
Bag dem midt i ovnen i ca 45 min til deres skaller får brune pletter, mens du ofte drypper dem med skyen i fadet.