Den her chiligryde er bare så lækker og den er god at lave til flere dage.Til 4 personer skal du bruge:
1 spsk olie
- 500g magert hakket oksekød
- 1 løg
- 2 røde peberfrugter
- 1-2 friske chilier
- 1 spsk balsamico
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 fed hvidløg
- 4 laurbærblade
- 2 spsk paprika
- 1 bouillon terning
- Friskkværnet peber
- 1 dl kogte bønner el. Linser pr person
- Grøntsager der kan laves til stænger:
- Selleri, gulerødder, agurk, rød peber osv.
Hak løg, hvidløg, peberfrugter, chili og svits det i olien i en gryde. Tilsæt derefter kødet og brun det af. Tilsæt hakkede tomater, balsamico, bouillonterning, laurbærblade, paprika og peber og lad retten småkoge i 20 min.
Kog bønner eller linser.
I stedet for at spise retten med ris eller tortillachips så lav da i stedet grøntsagsstænger (du vælger helt selv hvilke), imens retten simrer.
Når retten er færdig tager du den mængde fra retten som du ønsker (husk at fjerne laurbærblade), og tilsætter bønner/linserne, og så kan du begynde at spise. Velbekomme.