Jeg sad tilfældigvis og så Go'morgen Danmark på TV2 i dag og sørme om ikke kokken Claus Holm lavede en lækker salat, som med få modifikationer er perfekt til min effektive kur.
Til 4 personer skal du bruge:
- 1 pakke hakket svinekød (alternativt hakket svin og kalv)
- 1 løg
- 1 æg
- 1 spidskål
- 4 dl sorte bønner'
- 2 små bøtter hytteost
- Balsamico
Sæt bønnerne i blød natten over i rigeligt vand. Kog dem derefter i ca 35 minutter. Snit løget og rør det sammen med ægget og kødet. Form kødet til frikadeller og steg dem på en pande. Skær spidskålet ud i tynde strimler og hæld dem i en skål. Hæld lidt balsamico ud over spidskålet (Claus Holm brugte her citronsaft, men det går ikke så godt hånd i hånd med kuren) Bland spidskålet sammen med hytteosten og server det sammen med frikadellerne.
Velbekomme!