Hvem elsker ikke chokolade? Med denne kage, kan du hurtigt få stillet dit behov for både kage og chokolade! Det kan dog kræve lidt øvelse at bage kagen præcis længe nok til at den bløder – men så er der bare en god undskyldning for at bage lidt ekstra Det skal du bruge:
150 gram usaltet smør
1 dl fløde
4 store æg
4,5 spsk pulver sødemiddel
75 ml kokosmel
4 spsk fedtreduceret kakaopulver
korn fra 1⁄2 vanillestang
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 175 grader
Smør en springform og drys med kokosmel derefter.
Smelt smørret og fjern det fra komfuret.
Tilsæt fløde, vanille og sødemiddel, og pisk det.
Tilsæt æg et efter et imens du stadig pisker.
Bland kokosmel og kakaopulver sammen, og kom det i dejen og pisk det godt sammen.
Kom dejen i springformen og bag den i 5-10 minutter.
Server kagen med frisk frugt.
Velbekomme!