Denne opskrift er til 2 portioner
Til de varme sommeraftener kan det være godt med en lækker ret, der ikke ligger så tungt i maven. Denne fiskeret er virkelig lækker, og kan også sagtens anvendes som en forret ved et større arrangement.
Det skal du bruge:
500 gram hvide fiskefileter (f.eks torsk eller sej)
4 spsk fromage frais – så fedtfattig som muligt
4 æggehvider
125 gram rejer
1 dåse aspargessnitter
Et par kviste persille
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Tænd for ovnen på 180 grader - varmluft
Skær fisken i mindre stykker og bland derefter fiskestykkerne, fromage frais og æggehvider sammen i en skål. Vend forsigtigt rejer, asparges og persille ned i skålen.
Hæld hele massen i en rugbrødsform (eller hvad du synes) og bag retten i ca. 30 minutter indtil den er færdigbagt.
Spis den lun med det samme, eller køl den ned og nyd den kold.